Onze diensten

Wij ontwikkelen een gepast sales design, toegespitst op de behoeften en uitdagingen van jouw organisatie.

Jouw marketing- en sales is een productieproces, waarin sales geen black box is maar uit halfproducten bestaat. Met deze filosofie en een systematische aanpak bouwen wij efficiënte salesprocessen. Zet Sales Architects in om duurzame verbetering van je salesorganisatie te realiseren. We ontwikkelen focus en inzicht, en brengen structuur aan in jouw sales- en marketingproces.

Sales Design Sprint

In 4 weken tijd bepalen hoe jouw organisatie zo efficiënt mogelijk tot een effectief sales design kan komen. We leggen een fundament waarin we jarenlange groei kunnen realiseren.

Jaarprogramma

Een stap voor stap implementatieplan van het sales design, toegespitst op behoeften en uitdagingen van jouw organisatie. Jij bepaalt de snelheid en de intensiteit van onze samenwerking.

Sales Architects - Sales Design, Advies, Coaching & Projectmanagement

DE EERSTE STAP

De Sales Design Sprint

Tijdens deze sprint komen we in 4 weken tot een gepast herontwerp van jouw sales- en marketing organisatie. Dit doen wij door inzicht te vergaren in kansen, pijnpunten en belemmeringen binnen jouw sales & marketing proces. We onderzoeken jouw bedrijf, jouw klant én de markt waarin je opereert aan de hand van een Business Scan, een Customer Journey en een Markt Analyse.

HET VERVOLG

Jaarprogramma

Na de Sales Design Sprint komen we tot een gepast herontwerp van het huidige marketing- en salesproces binnen jouw organisatie. We bieden je een jaarprogramma aan, afgestemd op de wensen en uitdagingen van jouw organisatie. Tijdens het jaarprogramma ontwikkelen wij een fundamenteel salesproces waarin we jarenlange bedrijfsgroei aanjagen. Dit doen wij aan de hand van verschillende thema’s.

Sales Architects - Sales Design, Advies, Coaching & Projectmanagement

Onze aanpak

Zie ons als de rechterhand van je salesteam, waarbij wij op zoek gaan naar de knelpunten binnen jouw organisatie. Wat is de belemmering om (continuïteit in) groei te realiseren? Stuur jouw sales met de volgende essentiële elementen:

  • Onderscheidende propositie
  • Salesfunnel
  • Business Design
  • Website
  • Content
  • Marketing automation
  • Leadgeneratie
  • KPI’s
Welke programma's kan ik kiezen?
01. Be your own expert

Samen met je salesteam implementeer je het Sales Design. Wij leveren een blauwdruk met een stappenplan van nodige acties.

02. Let us be your guide

Wij ondersteunen je team bij het implementeren van het Sales Design. We verwachten een intensieve samenwerking.

03. Full service

Bespaar tijd. Onze architecten implementeren het Sales Design binnen jouw organisatie met minimale inspanning van jouw medewerkers.

Download de whitepaper
en lees meer over onze diensten

Laat Sales Architects je gids zijn

Ons advies? Laat ons je gids zijn en laten we samen bouwen aan jouw nieuwe salesorganisatie. Zo creëren we draagvlak binnen de organisatie en zetten we een proces neer dat ook op de lange termijn resultaat levert. Dit betekent een intensieve samenwerking tussen beide partijen. Tijdens het jaarprogramma is er altijd de mogelijkheid het traject te verlengen of te verkorten.

Meer weten? Wij bellen je op!

Laat je gegevens achter, dan neemt Jacob spoedig contact met je op. Hij komt dan graag achter het verbeterpotentieel van jouw organisatie.