Klant review: Common Eye

Professionaliseren van marketing

“Common Eye is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in samenwerken. Ongeveer anderhalf jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Kees Mol van Sales Architects omdat we behoefte hadden aan iemand die ons kon ontzorgen op marketinggebied en ons kon helpen met het uitbouwen en professionaliseren van de marketing.

Common Eye - Sales Architects

Kees bleek een prima match. Hij neemt een deel van het reguliere marketingwerk uit onze handen en zorgt voor de regelmatige plaatsing van onze berichten en artikelen over belangrijke thema’s en ontwikkelingen rondom samenwerkingen op onze website en verschillende social media. Ook schrijft hij SEO-content en draait hij aan de SEO-knoppen, waardoor het aantal websitebezoekers flink is gegroeid. Via advertising kanalen als Google Ads en LinkedIn zorgt Kees ervoor dat onze diensten nog meer vindbaar zijn.

Een nieuwe website: design & structuur

Kees heeft verstand van zaken en biedt een toegevoegde waarde aan ons bedrijf. Dit is voor ons heel waardevol en op deze manier geeft hij ons ruimte om ons te focussen op ons vak. Eén van de grotere marketingprojecten binnen Common Eye afgelopen jaar was het implementeren van een nieuwe website. Hierin hebben we samen nagedacht over het design en de structuur van de website. Na een intensieve periode met veel meetings, discussies, goede- én minder goede ideeën heeft dit geleid tot een website waar iedereen binnen Common Eye trots op is!

Het fijne aan de samenwerking is dat het ook écht een samenwerking is. Er is regelmatig contact tussen beide partijen, we vullen elkaar aan en houden elkaar scherp.”