Strategie Sessie

Bepaal mijn groeipotentieel Sales Architects verbetert jouw salesresultaat met gerichte leadgeneratie en meer margerijke klanten/projecten.

Wat is de (groei)potentie van jouw salesorganisatie?

De Strategie Sessie is het startpunt waarmee je jouw salesorganisatie naar een hoger niveau tilt.

Steeds meer organisaties zijn zich er bewust van dat het ontbreken van een gestructureerd en schaalbaar salesproces de groei van een organisatie tegenhoudt. Wij helpen jouw salesorganisatie met het implementeren van een winnend salesproces.

De Strategie Sessie is de eerste stap in dit proces. We komen vrijblijvend bij je langs en brengen in grote lijnen je organisatie en sales-proces in kaart. Je krijgt een inschatting van wat we voor je kunnen betekenen, de verbeterkansen, kosten en wat het ontwerp en de implementatie je op gaat leveren.

Waar gaan we over praten?

Marktanalyse & positionering

Wat is jouw marktpositie en waar wil je als organisatie naar toe?

Customer Journey

Hoe komt jouw ideale klant in contact met jouw product of dienst?

Huidig salesproces

Wat is het huidige salesproces en hoe is de salesorganisatie gestructureerd? 

Onze werkwijze

Wat verstaan wij onder een schaalbare salesorganisatie en wat is hiervoor nodig? Wat kun je verwachten van een eventuele samenwerking.

Trotse partners aan het woord

“De belangrijkste ‘win’ die Sales Architects heeft behaald voor ons is het neerzetten van een vastomlijnd proces. Hierdoor hebben wij intern een vaste manier van werken gekregen en stellen we onszelf niet meer de vraag: ‘hoe pakken we dit aan?’.”

Symax

“Sales Architects heeft ervoor gezorgd dat wij sneller, slimmer en meer gefocust onze business doen. Met het nieuwe salesproces hebben we een belangrijke stap gezet naar onze groei- en omzetdoelstellingen.”

Maas & Hagoort

Strategie Sessie

Wij bepalen jouw groeipotentieel aan de hand van een aantal uitgangspunten. Samen tillen wij jouw salesorganisatie naar een hoger niveau!