Deze webinar is niet meer beschikbaar

Wij maken binnenkort een nieuwe datum bekend. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten!

De cijfers liegen er niet om… Het wereldwijde consultancybureau McKinsey heeft in een onderzoek onder Engelse B2B beslissers aangetoond dat 15-25% van deze kopers geen behoefte meer hebben aan face-to-face verkoop ná COVID. Daarbij verwachten 88% van de ondervraagde beslissers dat de huidige digitale verkoopomstandigheden voor de lange termijn zijn. Technologie en efficiëntie gaan de boventoon voeren in het nieuwe salesproces.

Slechts een klein percentage van het verkoopproces vindt face-to-face plaats. Dit houdt in dat het belangrijkste gedeelte van het verkoopproces zich online afspeelt. Hoe haal je grote deals binnen het online sales landschap? In het gratis webinar geven we je de tools en handvatten waarmee je online sneller deals scoort.

Verkoop effectiever in 2021

Hoe bereik je jouw ideale klant online?

In het huidige tijdperk is een goed product niet genoeg om klanten te werven. Waar voorheen de buitendienst verkoper een goed product met een vlot praatje kon verkopen, verloopt het aankoopproces van jouw lead nu vooral online. Hierdoor kan jouw lead o.a. zelf informatie inwinnen over het product en vergelijkbare aanbieders bekijken, waardoor het moeilijker wordt en langer duurt om een deal te sluiten. Dit leidt ook nog eens tot een grotere vraag naar ‘tailor made’ producten of diensten. Niets nieuws, denk je? Het belang van een online salesproces waarmee je hierop inspeelt is in een stroomversnelling gekomen en veel salesorganisatie zijn hier in de praktijk (nog) niet klaar voor.

Deze webinar is het fundament voor meer online salesresultaat in 2021. Meld je aan.

Jacob Schermers - Sales Architects

Wat levert het webinar jou op?

In de webinar:

 1. Leer je hoe je jouw ideale klant online bereikt;
 2. Vertellen we hoe je online commitment opbouwt met een lead;
 3. Ontdek je het belang van ‘mini producten’ in het salesproces;
 4. Leer je hoe je een online lead succesvol omzet tot klant.

Schrijf je in voor onze Sales Alert.

Onze Sales Alert is een maandelijkse nieuwsbrief waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op salesgebied en onze aankomende webinars en events.

  Algemene informatie

  Het gratis webinar vindt plaats op woensdag 10 februari van 15:00 – 17:00 en vindt plaats via ZOOM.

  Contact

  [email protected]

  +31 (0)33 258 50 70