Webinar: Focus op de juiste KPI’s voor meer salesresultaat

Het meten en verbeteren van jouw salesproces

De beste commercieel directeuren hebben het talent om zichzelf en hun team het hele jaar door de juiste dingen te laten doen, op de juiste wijze, richting de juiste doelen. Met andere woorden: ze weten wat het eindresultaat is, ze weten de strategieën om dit resultaat te halen, en ze weten de tactieken / de uitvoering om de strategieën juist uit te voeren. Maar wil je als commercieel directeur écht excelleren met je team, dan moet er vanaf het hoogste niveau (de eindresultaten waarop jij en het team zich richten) focus zijn.

Deze focus behaal jij door het meten van de juiste KPI’s. In deze webinar gaan wij in op de belangrijkste resultaatgebieden van salesorganisaties en laten wij zien welke KPI’s zorgen voor meer controle over de activiteiten binnen jouw salesteam. Je werkt vanuit het vertrouwen dat de eindresultaten volgen op de juiste acties.

Meld je aan voor het webinar.

Meld je via onderstaande button aan voor het webinar op donderdag 17 maart van 8.30 tot 10.00. De toegangslink sturen wij in de week vóór het webinar per mail.

  KPI’s zijn onderdeel van jouw salesproces

  Leer hoe en waar KPI’s binnen jouw salesproces passen

  Eén van de belangrijkste drijvers van bedrijfsgroei is een voorspelbaar en gestructureerd salesproces. Focus op de juiste activiteiten en inzicht in de prestaties van jouw medewerkers zorgen ervoor dat jouw organisatie continue kan groeien. Eén van de belangrijkste activiteiten om dit te realiseren is het meten van de juiste KPI’s.

  Wij geloven dat een salesproces uit 4 basiselementen bestaat:

  1. Propositie;
  2. Salesstructuur;
  3. Leadgeneratie & opvolging;
  4. KPI’s.

  De kwaliteit van jouw salesproces en -organisatie is te meten d.m.v. een aantal basis KPI’s. Deze basis KPI’s behandelen wij tijdens deze webinar. Daarnaast bespreken we hoe jij focus krijgt door je te richten op een handvol resultaatgebieden. Wil je namelijk écht focus houden? Dan richt je je op enkele resultaatgebieden, waarvan je 1-3 KPI’s meet. KPI’s die de gezondheid van dit resultaatgebied het beste weergeeft.

  In deze webinar gaan we dieper hierop in.

  Jacob Schermers - Sales Architects

  Wat levert het webinar jou op?

  Na de webinar:

  1. Weet jij welke soorten KPI’s er zijn;
  2. Heb jij een duidelijk beeld van welke KPI’s invloed hebben op de groei van jouw organisatie;
  3. Weet je hoe je meer rolduidelijkheid en focus binnen het salesteam krijgt;
  4. Krijg jij meer overzicht en controle over de resultaten uit jouw salesproces.

  Schrijf je hier in voor het webinar op donderdag 17 maart van 8.30 tot 10.00

   Algemene informatie

   Het gratis webinar vindt plaats op 17 maart van 8:30 tot 10:00 via ZOOM.

   Contact

   [email protected]

   +31 (0)33 258 50 70

   Testimonials

   Deelnemers over het vorige webinar

   “Echt chapeau! Top webinar, fijn om zo alles overzichtelijk te zien en daarmee mijn prioriteiten weer scherp te hebben.”

   Edwin van Korlaar
   Edwin van Korlaar

   Director Business Development Unica ICT Solutions

   “Er zat snelheid in het webinar en we hebben echt nieuwe inzichten gekregen. Pluspunten voor het goed zichtbaar zijn van Jacob en Tamar, dit kwam de interactie ten goede.”

   Rob van Oene
   Rob van Oene

   Managing Director Mifa (Aalberts Industries N.V.)