Webinar: Sales KPI’s

Het meten en verbeteren van jouw salesproces

De beste commercieel directeuren hebben het talent om zichzelf en hun team het hele jaar door de juiste dingen te laten doen, op de juiste wijze, richting de juiste doelen. Met andere woorden: ze weten wat het eindresultaat is, ze weten de strategieën om dit resultaat te halen, en ze weten de tactieken / de uitvoering om de strategieën juist uit te voeren. Maar wil je als commercieel directeur écht excelleren met je team, dan moet er vanaf het hoogste niveau (de eindresultaten waarop jij en het team zich richten) focus zijn.

Deze focus behaal jij door het meten van de juiste KPI’s. In deze webinar gaan wij in op de belangrijkste resultaatgebieden van salesorganisaties en laten wij zien welke KPI’s zorgen voor meer controle over de activiteiten binnen jouw salesteam. Je werkt vanuit het vertrouwen dat de eindresultaten volgen op de juiste acties.

Wat levert deze webinar jou op?

Na de webinar:

 1. Weet jij welke soorten KPI’s er zijn;
 2. Heb jij een duidelijk beeld van welke KPI’s invloed hebben op de groei van jouw organisatie;
 3. Weet je hoe je meer rolduidelijkheid en focus binnen het salesteam krijgt;
 4. Krijg jij meer overzicht en controle over de resultaten uit jouw salesproces.

Voor wie is deze webinar relevant?

De webinar is bedoeld voor sales-of marketingmedewerker, managers, eigenaren of directeuren van organisaties met 10-200 medewerkers.
Schrijf je in via onderstaande button.

Algemene informatie

Binnenkort vindt er weer een webinar plaats. Hou deze pagina of onze LinkedIn in de gaten om op de hoogte te blijven over een nieuwe datum.

Contact

[email protected]

+31 (0)33 258 50 70

Download whitepaper: 5 onmisbare KPI’s voor een beter salesproces

De kwaliteit van jouw salesproces en -organisatie is te meten d.m.v. een aantal basis KPI’s. In deze whitepaper laten wij zien welke KPI’s essentieel zijn voor jouw salesproces.

Download de whitepaper hieronder!

Download de Sales KPI's whitepaper:

  Aanmelden

  Laat via de button jouw gegevens achter. Je ontvangt direct een bevestiging. Ter voorbereiding zul je enkele mails van ons ontvangen over verschillende sales- en marketingtopics.

  Algemene informatie

  Binnenkort vindt er weer een webinar plaats. Hou deze pagina of onze LinkedIn in de gaten om op de hoogte te blijven over een nieuwe datum.

  Contact

  [email protected]cts.nl

  +31 (0)33 258 50 70

  Of plan hiernaast een belafspraak in

  KPI’s zijn onderdeel van jouw salesproces

  Leer hoe en waar KPI’s binnen jouw salesproces passen

  Eén van de belangrijkste drijvers van bedrijfsgroei is een voorspelbaar en gestructureerd salesproces. Focus op de juiste activiteiten en inzicht in de prestaties van jouw medewerkers zorgen ervoor dat jouw organisatie continue kan groeien. Eén van de belangrijkste activiteiten om dit te realiseren is het meten van de juiste KPI’s.

  Wij geloven dat een salesproces uit 4 basiselementen bestaat: 

  1. Propositie;
  2. Salesstructuur;
  3. Leadgeneratie & opvolging;
  4. KPI’s. 

   

  De kwaliteit van jouw salesproces en -organisatie is te meten d.m.v. een aantal basis KPI’s. Deze basis KPI’s behandelen wij tijdens deze webinar. Daarnaast bespreken we hoe jij focus krijgt door je te richten op een handvol resultaatgebieden. Wil je namelijk écht focus houden? Dan richt je je op enkele resultaatgebieden, waarvan je 1-3 KPI’s meet. KPI’s die de gezondheid van dit resultaatgebied het beste weergeeft.

  In deze webinar gaan we dieper hierop in. 

  Jacob Schermers - Sales Architects