De Nederlandse Clemens en Montiano strandden op 9/11 in het Canadese Gander.

Perspectief 2022

Als bedrijf willen we in 2022 verder groeien zonder de focus te verliezen op waar het allemaal om draait in het salesvak. Verkopen begint bij service en gastvrijheid. Gastvrijheid is dan ook ons thema voor 2022. Energie, plezier en elkaar willen helpen én iets gunnen is het fundament voor langdurige relaties met klanten. Het verhaal over het Canadese dorp Gander dat zich afspeelde vlak na een van de meest schokkende gebeurtenissen uit de Amerikaanse geschiedenis gaf de inspiratie voor dit thema. Ontdek in deze video welke prachtige relaties en bekendheid er voortvloeien uit een oprecht en gastvrij hart.

5 onmisbare KPI’s voor een beter salesproces

WIL JE ALS COMMERCIEEL DIRECTEUR ÉCHT EXCELLEREN MET JE TEAM? DAN MOET ER FOCUS ZIJN OP DE EINDRESULTATEN WAAROP JIJ EN JE TEAM ZICH RICHTEN.

De beste commercieel directeuren hebben het talent om zichzelf en hun team het hele jaar door de juiste dingen te laten doen, op de juiste wijze, richting de juiste doelen. Met andere woorden: ze weten wat het eindresultaat is, ze weten de strategieën om dit resultaat te halen, en ze weten de tactieken / de uitvoering om de strategieën juist uit te voeren. Maar wil je als commercieel directeur écht excelleren met je team, dan moet er vanaf het hoogste niveau (de eindresultaten waarop jij en het team zich richten) focus zijn.

In deze whitepaper gaan we in op de belangrijkste KPI’s binnen het salesproces.