Sales Architecten voor de maakindustrie

We staan voor je klaar

De afgelopen jaren hebben wij diverse bedrijven in de maakindustrie geholpen bij het verbeteren van het salesproces. De maakindustrie kent vele procesmatige uitdagingen in de vorm van co-creatie, maatwerk, kostenbeheersing door ketenintegratie en slimme inkoopprocessen. Al deze factoren vertalen zich in complexe en doorgaans lange verkooptrajecten.

Hoe gaat jouw salesorganisatie hiermee om? En hoe zorg je voor voorspelbare leadgeneratie en -opvolging in deze concurrerende markt? Wij kennen het beslissingsproces van jouw klant en weten hoe belangrijk het is om dit helder in beeld te brengen. Markt- en klantanalyse staan aan de basis van onze aanpak. Vanuit die basis gaan we bouwen aan een voorspelbaar en effectiever salesproces. We staan voor je klaar.

Hoe wij werken

Ben jij op zoek naar de antwoorden waarmee je jouw salesresultaten verbetert?

Met een klein en gefocust team ontwikkelen wij de winnende leadgeneratie methode voor jouw organisatie. We kijken daarbij naar jouw doelmarkt en gaan op zoek naar jouw ideale klant. Vanuit daar maken wij een verbeterplan op basis van het huidige salesproces. Wil je vrijblijvend in gesprek met één van onze specialisten om te kijken wat de verbeterpotentie is van jouw organisatie? Vraag dan een Roadmap gesprek aan.

Download de whitepaper en lees meer over onze diensten

 • Alles over onze producten en diensten;
 • Onze werkwijze en visie;
 • Ontdek wat de potentie van jouw salesorganisatie is;
 • Maak kennis met het Team.

  Portfolio

  Wij hebben de afgelopen jaren tientallen succesvolle salesimplementaties gedaan binnen de techindustrie. Bekijk hier enkele van deze cases.

  “Sales Architects taught us to treat our sales the same way we treat our production. They both have processes, metrics, and should have visibility on the workload.”

  Staci Frantz

  Stainless Steel Process Equipment fabrikant

  ”Het is fijn om met Sales Architects te werken omdat zij verder kijken dan alleen het salesproces. Ze denken proactief mee met meerdere processen en helpen mij de bottlenecks op te lossen. Bijvoorbeeld met de operatie, maar ook met cashflow optimalisatie. Ik zie ze meer als een business optimalisatie consultancy, met sales als basis.”

  loerakker-led-line-kleur
  Maarten Loerakker

  Eigenaar diverse verlichtingsbedrijven

  “Jacob supported us setting up a new subsidiary structure for our organization. His holistic view on, how successful sales organizations should work, paired with the hands on approach on the executive level, helped us to implement the new structure in a very short amount of time. With his unique way of questioning things, he was a great sparing partner and mentor along the process.”

  Sales Architects - Review Nedap
  Andreas Lorenz

  Sales Director Nedap Europe

  Onze diensten

  Het implementeren van een vernieuwd salesproces voor onze klanten verloopt in drie stappen.

  1. Sales Design Sprint

  Het vervolg op de Strategie Sessie. In 4 weken bepalen we hoe jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk tot een effectief salesdesign komt.

  2. Sales Programma

  Samen komen we tot een gepast herontwerp van jouw marketing- en salesproces. Dit nieuwe sales design implementeren we in ons salesprogramma.

  3. Sales Detachering

  Wij leveren vanaf twee dagen per week sales coördinatie, kwalificeren, online verkoop inrichting en 1 op 1 coaching.

  Neem contact op

  Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking of kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Amersfoort.

  Teamfoto