Sales Nulmeting

Het startpunt van de Sales Impact Analyse is een nulmeting van het salesproces. In een vrijblijvend gesprek brengen we de belangrijkste onderdelen van het huidige proces in kaart. Uit de nulmeting volgen vervolgens de bottlenecks en de verbeterpotentie van jouw salesorganisatie.

Op welk niveau bevindt jouw salesorganisatie zich?

De nulmeting als basis voor het verbeterde salesproces.

Ben je op zoek naar consistentie in groei, dan is een schaalbaar sales- en marketingproces de basis. Schaalbaar is voor ons: herhaalbaar en voorspelbaar.

Herhaalbaar, dat het een vaste ‘way of working’ is met vaste sales materialen en checklists. Voorspelbaar, dat het aantal nieuwe leads en klanten op consistente wijze groeit. Heb je geen schaalbaar proces, dan is het aantal nieuwe klanten elke maand een verrassing.

Tijdens de Sales Impact Analyse maken we een nulmeting van jouw huidige salesproces. We hanteren hierbij een checklist waarmee we het niveau van jouw huidige salesorganisatie meten:

  • Positionering
  • Sales rollen
  • Sales proces en sales scripts
  • Infrastructuur
  • KPI ritme

Meer weten over onze diensten?

Download de whitepaper en ontvang deze direct in je inbox!

Sales Impact Analyse onderwerpen

Naast een nulmeting behandelen we in het consult de volgende onderdelen.

Marktanalyse & positionering

Wat is jouw marktpositie en waar wil je als organisatie naar toe?

Customer Journey

Hoe komt jouw ideale klant in contact met jouw product of dienst?

Onze werkwijze

Wat verstaan wij onder een schaalbare salesorganisatie en wat is hiervoor nodig?

Trotse partners aan het woord

“De belangrijkste ‘win’ die Sales Architects heeft behaald voor ons is het neerzetten van een vastomlijnd proces. Hierdoor hebben wij intern een vaste manier van werken gekregen en stellen we onszelf niet meer de vraag: ‘hoe pakken we dit aan?’.”

Symax

“Sales Architects heeft ervoor gezorgd dat wij sneller, slimmer en meer gefocust onze business doen. Met nieuwe salesproces hebben we een belangrijke stap gezet naar onze groei- en omzetdoelstellingen.”

Maas & Hagoort

Sales Impact Analyse

De Sales Nulmeting is een onderdeel van onze Sales Impact Analyse. In dit vrijblijvende consult gaan we op zoek naar de verbeterpotentie van jouw salesproces.