Ons team

Sales Architects is een team van B2B sales- en marketingprofessionals, met ieder een eigen specialisme. Zo bieden wij continue ondersteuning en coaching als het gaat om strategie én uitvoering. Marketing en sales worden door ons benaderd als productieproces. Door een systematische aanpak komen wij snel tot de kern van de pijnpunten en belemmeringen voor groei binnen jouw organisatie – en daar gaan we mee aan de slag.

Sales Architects - Sales Design, Advies, Coaching & Projectmanagement

ONZE OVERTUIGING

Visie op ondernemen

Wij zijn van mening dat een ondernemer niet het salesproces moet uitvoeren én managen, tegelijk. Voorbij 2-3 salesmedewerkers heb je een professioneel proces nodig en zet je een aanjager in voor je salesteam. Ook vinden wij dat elk B2B bedrijf een schaalbaar salesproces nodig heeft. Een bedrijf zonder focus en structuur in zijn salesproces is gedoemd voor stagnatie. Bovendien, wil je jouw bedrijf verkoopbaar maken in de toekomst; dan kun je niet zonder een schaalbaar salesproces.

Onze Architecten

Sales Architects - Sales Design, Advies, Coaching & Projectmanagement
Jacob Schermers

Oprichter & Projectleider

Jacobs kracht is om de mindset van je hele organisatie te veranderen. Naast de leiding van Sales Architects zijn Jacob’s dagelijkse taken gericht op het creëren van een erkende cultuur en het continue groeien en ontwikkelen van zijn team.

Sales Architects - Sales Design, Advies, Coaching & Projectmanagement
Sjoerd Spoelstra

Strategie & Proces

Sjoerd neemt organisaties bij de hand om heldere doelen te formuleren èn te realiseren. Hij zorgt voor accountability in je bedrijf, waarbij iedereen weet wat hij moet doen, waarom en hoe. Sjoerds missie is om elk proces zo schaalbaar mogelijk te maken.

Sales Architects - Sales Design, Advies, Coaching & Projectmanagement
Giel de Jong

Architect

Giels uitdaging ligt in het inzichtelijk maken van complexe zaken, en om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Op deze manier komt hij effectief tot oplossingen voor verschillende vraagstukken.

Annemarie Kos

Back office

Annemarie is accuraat en heeft een sterk organisatorisch vermogen. Met haar discipline en overzicht biedt ze ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden en klantprocessen.

Tamar Roozenbeek

Architect

Tamar heeft zichzelf ontwikkeld op zowel communicatief vlak als servicegericht handelen. Zij kan zichzelf een organisatorische held noemen en weet van ingewikkelde situaties een overzichtelijk geheel te maken.

Roos van den Dungen

Architect

Roos heeft een sterke focus op twee zaken: verbinding en resultaat. Want veranderen en verbeteren moet je samen doen. Met deze drive zorgt zij ervoor dat projectdoelen worden gehaald, en dat het hele team dezelfde taal spreekt.

Een specifiek vraagstuk of overige (sales)vragen?

Wij helpen je graag!