Ons team

Sales Architects is een team van B2B sales- en marketingprofessionals, met ieder een eigen specialisme. Zo bieden wij continue ondersteuning en coaching als het gaat om strategie én uitvoering. Marketing en sales worden door ons benaderd als productieproces. Door een systematische aanpak komen wij snel tot de kern van de pijnpunten en belemmeringen voor groei binnen jouw organisatie – en daar gaan we mee aan de slag.

Teamfoto

ONZE OVERTUIGING

Visie op ondernemen

Het succesvol managen van een salesorganisatie kent terugkerende uitdagingen in iedere groeifase van het bedrijf. Wij kennen de spelregels in B2B sales als geen ander en hebben ervaring met het optimaliseren en verbeteren van het salesproces voor MKB en grote salesorganisaties. De gemene deler voor meer salesresultaat is het neerzetten van een schaalbaar salesproces. Dit begint bij het creëren van focus onder jouw mensen en structuur in de organisatie: iedereen is zich bewust van zijn taken en werkt vanuit zijn of haar kwaliteiten. Een bedrijf zonder focus en structuur is gedoemd voor stagnatie.

Wil je jouw bedrijf verkoopbaar maken in de toekomst; dan kun je niet zonder een schaalbaar salesproces. Wij helpen je graag verder.

Onze Architecten

Jacob Schermers

Oprichter & Projectleider

Jacobs kracht is om de mindset van je hele organisatie te veranderen. Naast de leiding van Sales Architects zijn Jacob’s dagelijkse taken gericht op het creëren van een erkende cultuur en het continue groeien en ontwikkelen van zijn team.

sjoerd
Sjoerd Spoelstra

Strategie & Proces

Sjoerd neemt organisaties bij de hand om heldere doelen te formuleren èn te realiseren. Hij zorgt voor accountability in je bedrijf, waarbij iedereen weet wat hij moet doen, waarom en hoe. Sjoerds missie is om elk proces zo schaalbaar mogelijk te maken.

Annemarie
Annemarie Kos

Back office

Annemarie is accuraat en heeft een sterk organisatorisch vermogen. Met haar discipline en overzicht biedt ze ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden en klantprocessen.

Jan Peter van den Bovenkamp

Sales Architect

Jan Peters ervaring ligt in sales en hij snapt de uitdagingen van commerciële bedrijven. Door zijn analytische blik weet hij effectief de juiste informatie boven tafel te krijgen die nodig is voor de verbetering van bedrijf, proces en persoon.

Lisette
Lisette Woltring

Sales Architect

Met haar ervaring in consultancy en SaaS bedrijven begrijpt Lisette als geen ander de uitdagingen van commerciële (software) bedrijven. Door haar inzicht en mensenkennis weet zij de juiste informatie boven tafel te krijgen die nodig is voor de verbetering van bedrijf, proces én persoon.

Niels van de Beek

Project Management Officer

Niels vervult een essentiële rol bij de uitvoering van uitdagende projecten waarin planning & control, change management en kwaliteitsmanagement voor hem een alledaagse bezigheid is. Niels is de ideale sparringpartner met een analytische en kritische kijk op de zaak.

Karen Vermeulen

Project Coördinator

Sofie
Sofie van Gorkum

HR en Recruitment

Een specifiek vraagstuk of overige (sales)vragen?

Wij helpen je graag!