Sales ondersteuning voor techbedrijven

We staan voor je klaar

“Schieten met hagel”, helaas geeft deze term het salesproces van veel organisaties goed weer. Heb jij inzichtelijk wie jouw ideale klant is? En sluit jouw sales strategie aan op de behoeften van deze klant? Zonder dit inzicht ben je niet in staat jouw verkoopstroom te versnellen en blijf je onnodig tijd en moeite verspillen aan irrelevante leads.

De afgelopen jaren hebben wij voor diverse techbedrijven gewerkt en weten wij als geen ander wat er speelt op salesgebied binnen deze markt(en). Technologiebedrijven zijn daarmee één van onze core markten geworden. Een groeiende markt waarin in deze tijd de transitie naar online verkopen in een stroomversnelling is gekomen.

Hoe wij werken

Ben jij op zoek naar de antwoorden waarmee je jouw salesresultaten verbetert?

Met een klein en gefocust team ontwikkelen wij de winnende leadgeneratie methode voor jouw organisatie. We kijken daarbij naar jouw doelmarkt en gaan op zoek naar jouw ideale klant. Vanuit daar maken wij een verbeterplan op basis van het huidige salesproces. Wil je vrijblijvend in gesprek met één van onze specialisten om te kijken wat de verbeterpotentie is van jouw organisatie? Vraag dan een Roadmap gesprek aan.

Download de whitepaper en lees meer over onze diensten

 • Alles over onze producten en diensten;
 • Onze werkwijze en visie;
 • Ontdek wat de potentie van jouw salesorganisatie is;
 • Maak kennis met het Team.

  Portfolio

  Wij hebben de afgelopen jaren tientallen succesvolle salesimplementaties gedaan binnen de techindustrie. Bekijk hier enkele van deze cases.

  “Within a matter of a couple of days Jacob knew where to start. I hired him to make some changes in the front-end of my company, and he executed that task whole-hearted and with energy and commitment. He’s for sure a professional.”

  Sales Architects - Sales Design, Advies, Coaching & Projectmanagement
  René Kerp

  SAP Ariba BeNeLux

  “De belangrijkste ‘win’ die Sales Architects heeft behaald voor ons is het neerzetten van een vastomlijnd proces. Hierdoor hebben wij intern een vaste manier van werken gekregen en stellen we onszelf niet meer de vraag: ‘hoe pakken we dit aan?’. We hebben een salesfunnel met een aantal stappen die we volgen. Uiteraard zijn deze stappen niet in beton gegoten omdat iedere situatie en klant anders is, maar de basis blijft hetzelfde.”

  symax-kleur
  Geert Klein Breteler

  Symax

  “Sales Architects is het eerste sales- en marketingbureau die duidelijkheid geeft in wat ze doen, waarom, en wat het oplevert. Ze hebben ons het meeste geholpen met het inrichten van de KPI’s en salesprocessen. Dit gaf focus en resultaat.”

  xcellent-kleur
  Marnix van der Moolen

  Xcellent IT

  Onze diensten

  Het implementeren van een vernieuwd salesproces voor onze klanten verloopt in drie stappen.

  1. Sales Design Sprint

  Het vervolg op de Strategie Sessie. In 4 weken bepalen we hoe jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk tot een effectief salesdesign komt.

  2. Sales Programma

  Samen komen we tot een gepast herontwerp van jouw marketing- en salesproces. Dit nieuwe sales design implementeren we in ons salesprogramma.

  3. Sales Detachering

  Wij leveren vanaf twee dagen per week sales coördinatie, kwalificeren, online verkoop inrichting en 1 op 1 coaching.

  Neem contact op

  Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking of kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Amersfoort.

  Teamfoto