Onze werkwijze

Winnende B2B organisaties leunen op een vaste manier van werken, als het gaat om marketing en sales. Deze vaste manier is in feite gelijk als een productieproces in een fabriek: alle stappen binnen jouw sales- en marketingproces zijn herhaalbaar en voorspelbaar. Op deze manier is sales nooit een ‘black box’, maar bestaat het uit concreet beschreven tussenstappen. Inclusief concrete resultaten.

We werken samen

Wanneer je besluit om je salesproces naar een hoger niveau te tillen met Sales Architects, is het belangrijk dat we samenwerken. Een wederzijds commitment, waarbij onze sales architecten elke dag bereikbaar zijn en zoveel mogelijk aanwezig zijn in je organisatie. We starten met een op maat gemaakt plan en propositie voor jouw organisatie. Vervolgens vertalen we dit naar concrete acties op het gebied van sales en marketing. Aansluitend helpen we je deze acties te implementeren. Het doel? Een sterkere marktpositie door een winnend salesproces.

Jouw ondernemersvisie

Wij vinden het belangrijk dat we vertrekken vanuit jouw visie op je product, markt en organisatie.

Focus

Op de onderdelen die snel resultaat leveren, blijvend resultaat leveren, een belemmering zijn voor groei.

Energie en discipline

Energie omdat we alle potentie uit je product willen halen. Discipline omdat sales pas werkt met een strak ritme.

Onze rollen

1. Adviseur

Krijg strategisch advies, zodat jouw organisatie sneller, maar gecontroleerd, gaat groeien en ontwikkelen. Wij zijn jouw unieke adviseur als het gaat om marketing-, sales- én business design-strategie. Dit zijn voor ons geen losse disciplines, maar één geheel. Dat is onze kracht.

Wij zijn een team van B2B sales- en marketingprofessionals, ieder met een eigen specialisme. Zo bieden wij continu ondersteuning en coaching in de uitvoering. Een verdeling van de juiste verantwoordelijkheden en rollen, én consistente bewaking van het proces en de voortgang, leiden tot een perfect resultaat.

Alles wat je op het gebied van communicatie doet, heeft direct invloed op je uitstraling en geloofwaardigheid. Wij maken jouw communicatie daarom overtuigend: van design tot contentstrategie. Website, mailings, video’s en andere content (zoals whitepapers, e-books etc.) staan in dienst van jouw salesdoelstellingen.

Wij bouwen schaalbare (herhaalbare) en voorspelbare sales- en marketingprocessen. We starten daarbij met het ontwerp van jouw proces, resulterend in een geautomatiseerde (online) marketing- en salesmachine, waarmee jouw salesdoelen gerealiseerd worden.

Onze samenwerking start met de Strategie Sessie

Meer weten? Ga direct naar de pagina